Balerina incepe să danseze, dar priviti cu atentie reactia neasteptata a ”partenerului” ei …

Sunteti fani ai muzicii? Ai dansului? Ai cailor? Atunci sunteti pe cale de a va indragosti de acest cal si de a ramane muti de uimire.
In toamna anului 2012, un film de scurt metraj intitulat„Instinctul Culorilor” a prezentat patru noi nuante ale binecunoscutului lac de unghii OPI. Rezultatul este unul dintre cele mai uimitoare reclame pe care le-am vazut vreodata.
OPi imrepuna cu agentia de publicitate DAN Paris au creat impreuna ceva atat de stralucitor, incat trebuie sa vezi cu ochii tai. Suzi Weiss-Fischmann, Vice-Presedinte Executiv OPI si Director Artistic, a declarat: „Astazi, culoarea unghiilor poate transmite trairile si emotiile, exprimand la exterior ceea ce purtatorul simte in interior. In acest filmulet, patru femei comunica prin intermediul dansului si al culorii. Cu ajutorul unui cal pur sange englez foarte bine instruit, noi am fost capabili sa capturam cultura unica, energica si creativa care este simbolizata de brandul OPI.”
Vedeta acestei reclame este, bineinteles, frumosul cal care se numeste „Lady in Black”. Descris ca un cal pur sange englez, acesta a fost instruit de antrenorul de echitatie si cascadorie de origine franceza, Mario Luraschi. In timp ce unele dintre miscarile de dresaj sunt intr-adevar autentice, miscarile incredibile ale lui Lady in Black se datoreaza si unor photoshopperi foarte priceputi, dar si unor efecte de animatie 3-D de senzatie.
Potrivit site-ului:„Scopul nostru a fost de a avea o privire fotorealistica atat in ceea ce priveste animatia, cat si redarea. Modelul 3-D a fost potrivit cu foarte multa migala cu cel real, care apoi a fost preluat de echipa noastra de animatori talentati care au lucrat pentru a reproduce miscari realiste bazate pe imaginea calului real.”
Animatie sau nu, aceasta reclama este mult mai mult decat o reclama frumoasa. Aceasta este o adevarata capodopera! Cu siguranta veti ramane muti de uimiredupa ce veti viziona aceasta reclama. 
Puteti urmari aceasta reclama spectaculoasa in filmuletul de mai jos, iar daca va place distribuiti filmuletul spectaculos si prietenilor vostri de pe Facebook. Multumim !


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu