Cele mai bune filme din 2016

Noi încercăm să-ţi prezentăm o selecţie de filme bune care vor apărea în curând pe marile ecrane şi sperăm ca acestea să-ţi satisfacă cerinţele în materie de producţii care merită vizionate în sala de cinema.

The Hateful Eight – 15 ianuarie 2016

Dacă îţi plac filmele lui Quentin Tarantino, nu ai de ales şi trebuie să vezi The Hateful Eight. După Inglorious Basters şi Django, următorul univers al lui Tarantino se învârte la câţiva ani după Războiul Civil American. Opt personaje dintre cele mai diverse, de la vânători de recompense la cowboy, generali şi calăi, se întâlnesc într-o trecătoare unde se adăpostesc de o vijelie în drum spre Red Rock. Ce rezultă de aici este ceva atât de tipic pentru Trantino încât nu are sens să intrăm în amănunte.

The Revenant – 22 ianuarie 2016

Un nou film pentru care Leonardo DiCaprio merită un premiu Oscar. Indiferent dacă îl va obţine sau nu, vei fi impresionat de modul în care talentatul actor intră în pielea lui Hugh Glass, membru al unei expediţii în Munţii Stâncoşi în 1823. Glass este aproape ucis de un urs grizzly, rămâne singur în plină sălbăticie, iar povestea supravieţuirii sale este una de povestit nepoţilor. Filmul este inspirat dintr-un roman scris de Michael Punke şi are la bază fapte reale, un motiv suplimentar să mergi la cinema.

Batman v Superman: Dawn of Justice – 25 martie 2016

Batman şi Superman sunt doi dintre cei mai importanţi supereroi ai industriei americane de film, motiv pentru care un film cu ambele personaje pare reţeta perfectă pentru box-office. Asta cu atât mai mult cu cât, de data aceasta, Batman şi Superman nu trebuie să salveze lumea, ci să se lupte pentru supremaţie. Indiferent care este preferatul tău, probabil că acesta este genul de film pe care nu ai voie să-l ratezi dacă îţi plac producţiile cu eroi.

X-Men: Apocalypse – 20 mai 2016

Apocalipsa este invocată în numeroase producţii americane, iar noul film din seria X-Men nu face nici el excepţie. De data asta, cel care vrea să preia controlul umanităţii este En Sabah Nur, care la prima vedere are intenţia de a elimina războaiele şi bolile. Aşa reuşeşte să strângă alături de el nu mai puţin de 4 X-Men, însă aceştia vor realiza în curând care sunt adevăratele sale intenţii. De aici şi până la declanşarea haosului pe marile ecrane mai este doar un pas…

Independence Day: Resurgence – 24 iunie 2016

Au trecut aproape două decenii de la celebra producţie cu Will Smith, timp suficient pentru ca extratereştrii să revină în forţă pentru a cuceri Terra. De data aceasta, lupta pentru apărarea planetei este mult mai dură, pentru că extratereştrii sunt mai puternici (şi tehnologia efectelor speciale, mai bună), însă omenirea se bazează pe noi eroi în această confruntare. Din păcate, Will Smith nu ne onorează cu prezenţa, însă sperăm ca acest lucru să nu afecteze calitatea producţiei.

Star Trek: Beyond – 22 iulie 2016

Anul 2016 aduce pe marile ecrane un nou film din seria Star trek. De data aceasta, părăsim spaţiul cosmic pentru o confruntare planetară. Asta pentru că echipajul navetei Enterprise, în frunte cu Căpitanul Kirk şi Spock, ajunge pe o planetă fără să mai poată pleca de acolo. Iar băştinaşii nu sunt deloc prietenoşi, astfel că lupta pentru supravieţuire este una plină de aventuri şi, desigur, de o porţie zdravănă de efecte speciale.

Star Wars: Rogue One – 16 decembrie 2016

Ar fi cazul să te obişnuieşti: în fiecare an vom avea parte de un nou film Star Wars. Până la apariţia episodului VIII în decembrie 2017 trebuie să ne mulţumim cu Rogue One, un spin-off după Episodul IV (1977). Dacă nu ai pierdut încă şirul filmelor Star Wars, îţi spunem şi ceea ce ştim până acum despre acest film: un grup încearcă să obţină planurile navei Death Star, cea pe care Darth Vader o folosea pentru a distruge o planetă întreagă cu un singur foc. Vrei să vezi trailerul? Şi noi, dar n-a apărut încă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu